Glemt passordet?
Forsiden arrow Verden arrow Nyheter arrow Tenåringer drept med 666 knivstikk og spist av satanistkannibaler
Tenåringer drept med 666 knivstikk og spist av satanistkannibaler
Skrevet av Administrator   
Wednesday 10. September 2008
Pentagram

(VG Nett): De fire russiske tenåringene skal ha blitt tvunget til å drikke seg fulle før de ble drept med en serie knivstikk.

De brutale drapene fant sted i den russiske byen Jaroslavl 250 kilometer nordøst for Moskva i sommer. De fire ofrene - tre jenter og en gutt - forsvant i juni med to dagers mellomrom.

De ble alle funnet ille tilbredt i en hule like ved en gangsti i august, skriver den russiske avisen Komsomoskaja Pravda.

Satanistmiljø i vekst
Åtte menn (19) som skal ha tilknytning til byens satanistmiljø er siktet i saken, mistenkt for å først ha tatt livet av ungdommene med 666 knivstikk og for å ha spist flere kroppsdeler.

I asken fra et bål like ved stedet der tenåringene ble funnet fant politiet blant annet menneskehår som trolig stammer fra ett av ofrene.

De fire ofrene skal i likhet med 19-åringene ha hatt tilknytning til satanistmiljøet, som skal være i sterk vekst i Jaroslavl.

De fire siktede mennene er også mistenkt for flere andre grove forhold. Blant annet skal de ha gravd opp et kvinnelik fra en lokal kirkegård i 2006. I 2008 skal den samme gjengen ha drept og spist en katt.Del denne artikkelen på:
Del.icio.us!Google!Live!Facebook!Yahoo!
Sist oppdatert ( Sunday 11. April 2010 )