Glemt passordet?
Forsiden arrow Verden arrow Stjal 1,1 millioner skruer
Stjal 1,1 millioner skruer
Skrevet av Kjetil   
Sunday 20. January 2008

Det er mye rart som skjer på amerikanske arbeidsplasser. Her er noe av det verste.

Stjal 1,1 millioner skrue

  Det stadige jaget etter store og ferske nyheter gjør at mange små og morsomme nyheter forbigås i stillhet. Careerbuilder.com har for CNN laget en oversikt over noen av de verste hendelsene som har forekommet på amerikanske arbeidsplasser i løpet av året. Her er de mest oppsiktsvekkende.

Raner ba om stevnemøte
Krigen mellom Coca-Cola og Pepsi hardnet virkelig til da en ansatt fra hver av de konkurrerende bedriftene havnet i håndgemeng. En krangel om hylleplassering på et Wal-Mart kjøpesenter nådde nye høyder da den Pepsi-ansatte langet ut et slag som resulterte i at Coca-Colas medarbeider både fikk en brukket nese og et blått øye. Som om ikke det var nok sa politiet at de to forsøkte å kjøre over hverandre med paller fulle av leskedrikker.

En annen hendelse som vakte oppsikt var da to menn ranet et pizzabud fra Dominos Pizza hvorav den ene raneren ringte den kvinnelige pizzaleverandøren opp igjen for både å be om unnskyldning samt be henne ut på et stevnemøte.

Les mer her: Verdens dummeste kjeltringer

Sparket for sladring
Fire kvinner ansatt i en liten by i New Hampshire fikk sparken etter at de hadde sladret om et forhold mellom byens rådmann og en medansatt. Oppsigelsesgrunnlaget de fikk var at sladder, hvisking og et uvennlig miljø leder til dårlig moral og at det er ødeleggende for effektiviteten i byens forretninger.

En ansatt i byplanleggingsdepartementet i Detroit saksøkte like gjerne hele byen fordi en kvinnelig medarbeider benyttet så sterk parfyme at det hindret henne i å jobbe. Kvinnen hevdet at hun er ekstremt sårbar for parfymer og at hennes kollega ikke bare brukte sterk parfyme, men at hun også hadde koblet til en aromatisk duftoppfrisker.

Arrestert for salt burger
En ansatt i McDonalds ble arrestert og slengt i fengsel etter at han serverte en for salt burger til en politibetjent. Den kvinnelige burgerflipperen hadde ved en feil sølt salt på noe hamburgerkjøtt, som hennes overordnede og kollega så forsøkte å børste bort. Politibetjenten ble syk, mens hun som solgte burgeren ble brakt bak lås og slå.

Les også McDonald's saksøkt for 76 øre og Politimann angrep McDonald's-ansatt

En ansatt i flyselskapet Soutwest Airlines fortalte en av passasjerene at hun måtte forlate flyet da hun hadde på seg for lite klær. Den kvinnelige passasjeren fikk til slutt lov til å ta på seg mer klær og dermed fullføre flyturen. I etterkant ble passasjeren kjendis.

Les mer her: - Perfekt for Playboy

Drepte de ansatte
En bilselger drepte to av sine ansatte fordi de maste om å få bedre betalt. Arbeidsgiveren fortalte politiet at han hadde finansielle problemer og var under mye stress.

En som jobbet ved et rullebånd viste seg å være av det meget klåfingrede slaget. Ved hjelp av spesiallagede gjemmesteder i uniformen fikk den ansatte med seg opptil 7.000 skruer hjem hver dag. I løpet av en toårsperiode hadde han klart å rappe med seg over 1,1 millioner av disse, som er estimert til å ha en verdi på 155.000 dollar. Han skal angivelig ha solgt skruene med rabatt på nettet.
Del denne artikkelen på:
Del.icio.us!Google!Live!Facebook!Yahoo!

Les også

Sist oppdatert ( Sunday 20. January 2008 )
 
article thumbnailStjal 1,1 millioner skruer

Det er mye rart som skjer på amerikanske arbeidsplasser. Her er noe av det verste.   Det stadige jaget etter store og ferske nyheter gjør at mange små...
Les mer