Glemt passordet?
Forsiden arrow Norge arrow Nyheter arrow Elg sparket tissende mann i trynet
Elg sparket tissende mann i trynet
Skrevet av Administrator   
Tuesday 02. March 2010
Elg

(Dagbladet.no): - Sjelden kost, sier politiet.

Skogens konge likte dårlig at mannen slo lens i veikanten. Med et spark traff elgen ansiktet til den intetanende mannen.

Hendelsen fant sted ved 3-tiden natt til tirsdag da mannen i 40-årene stoppet bilen for en tissepause utenfor Bjerkvik i Nordland.

Mens mannen utførte sitt ærend dukket elgen opp. Den var sint. Den sparket mannen i ansiktet slik at han måtte ringe politiet og be om hjelp.

- Mannen hadde kuttskader i ansiktet og måtte kjøres til legevakten. Vi hjalp også til med å få vekk bilen hans, sier operasjonsleder Terje Hansen i Midtre Hålogaland politidistrikt til NRK.

Han legger til at det er sjelden kost at elgen angriper mennesker. Det er mange meldinger om elg i Ofoten-området for tiden, men da er det elgen som er den fornærmede part.Del denne artikkelen på:
Del.icio.us!Google!Live!Facebook!Yahoo!

Les også

 
article thumbnailSolgte eksens BMW

(iOslo.no): Kvinnen (29) mente hun hadde betalt så mye regninger at hun kunne selge samboerens bil.
Les mer

article thumbnailNei til Operasjon Dagsverk

I over 40 år har Operasjon Dagsverk (OD) arrangert OD dagen, der eleverrundt om i Norge samler inn penger til et veldedig formål. Over 120 000elever i den Norske skolen arbeidet...
Les mer

article thumbnailStaff: – Ikke spesielt alvorlig sak

Overgrepene som den såkalte Lommemannen er siktet for, er baresmåtterier, mener Tor Erling Staff. Reaksjonene er sterke påforsvarsadvokatens utspill. Staff bekrefter...
Les mer

Mer..