Glemt passordet?
Forsiden arrow Sport & Spill arrow Nyheter arrow Annette (21) på amerikansk TV
Annette (21) på amerikansk TV
Skrevet av Administrator   
Saturday 06. February 2010
Annette Obrestad

(Nettavisen.no): NBC vil ha med Annette Obrestad (21) i prestisjefull tv-turnering.

Poker er blitt stort i Norge, men enda større i USA. TV-kanalen NBC, en av USAs største, arrangerer årlig en pokerturnering hvor kun de største stjernene blir invitert.

«The National Heads-Up Poker Championship» ble første gang spilt i 2005, og så langt har tidligere verdensmestere som Phil Hellmuth (2005), Chris Ferguson (2008) og Huck Seed (2009) gått til topps, sammen med Ted Forrest (2006) og Paul Wasicka (2007).

Nå har Annette Obrestad fått en invitasjon.

- Det er kjempekjekt! sier sandnesjenta stolt.

Onsdag vant hun en stor turnering i Australia, i en annen variant av poker - Pot Limit Omaha. Les mer om denne seieren her: Poker-Annette slo til igjen

Blant de 64 deltakerne i NBC-turneringen i 2009 var pokerstjerner som Daniel Negreanu, Chris Moneymaker, Doyle Brunson, Joe Hachem og Tom Dwan, samt spesielt inviterte som skuespillerne Don Cheadle og Brad Garrett.

Innspillingen skjer i Las Vegas i perioden 4. til 7. mars. Annette Obrestad er spent på hvor langt hun kan gå i denne spesielle turneringen, hvor man kun spiller én mot én.

- Jeg synes selv at jeg er ganske god i heads-up. Jeg spiller dette en del på nettet. Der pleier jeg å lete opp de som er flinke. Jeg har tapt en del på det, men jeg lærer jo av å spille mot de beste, sier Obrestad til Nettavisen.Del denne artikkelen på:
Del.icio.us!Google!Live!Facebook!Yahoo!