Glemt passordet?
Forsiden arrow .. arrow Trusselmannen (40) pågrepet i Horten
Trusselmannen (40) pågrepet i Horten
Skrevet av Administrator   
Thursday 21. August 2008
Politihelikopter

(Aftenposten.no): Hevdet han hadde sprengstoff i bilen sin.

Les mer om saken:
Mann (40) truer med å sprenge seg og politifolk
Væpnet aksjon i Horten

Like rundt klokken 22.20 i kveld pågrep politiet en mann de mener har stått bak en rekke drapstrusler mot politimenn i Horten de siste dagene, bekrefter politiet overfor Aftenposten.no.

Blir begjært varetektsfengslet
Mannnen ble pågrepet i krysset Sølvkroveien/Strandpromenaden like nord for selve sentrumet i Horten. Mannen som er pågrepet er identisk med 40-åringen som politiet etterlyste tidligere i dag. Mannen er satt i arrest, og vil bli begjært varetektsfengslet.

Bevæpnet politi har i hele dag og kveld raidet flere adresser på jakt etter mannen, og i kveldstimene begynte politiet å sirkle inn mannen.

I en pressemelding beklager politiet det store oppbudet av væpnede polititjenestemenn, som kan ha virket skremmende på publikum.

Politiet beklager
- Politiet har satt i verk de tiltak vi mente var nødvendig ut fra den trusselvurdering som ble foretatt i forbindelse med de fremsatte trusler, sier jourhavende jurist ved Vestfold politidistrikt, politiinspektør Ole Bjørn Sakrisvold.

Siden onsdag har politiet jaktet på en 40 år gammel mannn som har truet tre navngitte politimenn og deres familier på livet. Gjentatte ganger på onsdag og torsdag har mannen truet politimennene, og politiet generelt.

Etter det Aftenposten.no kjenner til har han hevdet at han kjørte rundt med dynamitt i bilen, og han skal ha truet med å sprenge seg selv og flere politifolk i luften.

Mannen er tidligere dømt for blant vold og brudd på våpenloven, og politiet fryktet han kunne vært bevæpnet og mente at mannen utgjorde en reell fare for politiet.Del denne artikkelen på:
Del.icio.us!Google!Live!Facebook!Yahoo!
Sist oppdatert ( Friday 22. August 2008 )