Glemt passordet?
Forsiden arrow Norge arrow Nyheter arrow Bil i feil kjøreretning på E18
Bil i feil kjøreretning på E18
Skrevet av Kjetil   
Monday 21. January 2008

Skulle bare kjøre tilbake der han kom fra...

Image

Klokken 18.40 fikk politiet i Vestfold flere telefoner fra personer som hadde sett en bil med tilhenger kjøre i feil retning på E18 ved Holmestrand. - Først fikk vi melding fra en bilist som hadde møtt bilen like nord for Bringåkertunnelen. Han hadde signalert med lysene til føreren, som da kjørte inn til siden av veien og stoppet bilen, sier operasjonsleder Åge Haakonsen ved Vestfold politidistrikt til Aftenposten.no.

Fortsatte ferden

Men bilføreren i 40-årene fortsatte kort tid etterpå sin ferd i feil retning på E18.- Kort tid etterpå fikk vi inn en ny melding fra en bilist som hadde møtt vedkommende inne i tunnelen. Vi hadde en patrulje ikke langt fra stedet som klarte å stoppe mannen rett utenfor tunnelen, sier Haakonsen.

Klinkende edru

Mannen med tilhengeren fortalte politiet at han hadde fått problemer med hengeren under ferden og snudd for å kjøre tilbake og komme seg av motorveien.- Han var klinkende edru og virket ikke forvirret på noen måter. Han har fått førerkortet beslaglagt og kan nok regne med en bot i tillegg, sier Haakonsen.Del denne artikkelen på:
Del.icio.us!Google!Live!Facebook!Yahoo!
Sist oppdatert ( Sunday 20. January 2008 )
 
article thumbnailSolgte eksens BMW

(iOslo.no): Kvinnen (29) mente hun hadde betalt så mye regninger at hun kunne selge samboerens bil.
Les mer

article thumbnailNei til Operasjon Dagsverk

I over 40 år har Operasjon Dagsverk (OD) arrangert OD dagen, der eleverrundt om i Norge samler inn penger til et veldedig formål. Over 120 000elever i den Norske skolen arbeidet...
Les mer

article thumbnailStaff: – Ikke spesielt alvorlig sak

Overgrepene som den såkalte Lommemannen er siktet for, er baresmåtterier, mener Tor Erling Staff. Reaksjonene er sterke påforsvarsadvokatens utspill. Staff bekrefter...
Les mer

Mer..