Glemt passordet?
Forsiden arrow Norge arrow Supertyven
Supertyven
Skrevet av Kjetil   
Thursday 22. May 2008
Image

Supertyven ble torpedo - i en årrekke har 44-åringen herjet Bergens postkasser og leiligheter. Nå skal han ha skiftet beite.

Ifølge politiet har mannen nå slått seg på torpedovirksomhet. Torsdag framstilles han for varetektsfengsling i Bergen tingrett.

Ventet på offeret
Der er mannen, som av politiet karakteriseres som en A-gjenganger, siktet for å ha brukt vold og trusler mot sitt mannlige offer. Sammen med en annen kriminell skal han 16. mai ha oppsøkt mannens bopel i Bergen og ventet på ham til han kom hjem. - Da fornærmede kom hjem gikk de to til angrep og forlangte et beløp, sier politijurist Trond Eide til iBergen.no.

Var på permisjon
Det påståtte overfallet ble anmeldt av offeret selv, og 44-åringen pågrepet onsdag. Hans antatte medhjelper ble pågrepet i Bergen fengsel, der han soner en annen dom. - Han var på permisjon da dette skal ha skjedd, sier Eide.

Postkassetyv
44-åringen har tidligere gjort seg bemerket både i politiets registre og i rettsalene i Bergen tinghus for et høyt antall vinningssaker. Han har hele 24 dommer på samvittigheten og senest i mars i år ble han dømt til samfunnsstraff, fordi meddommerne mente han hadde en positiv utvikling. Han var da tiltalt for et tjuetalls tyveri av kredittkort fra postkasser, bruk av kortene på diverse nettsider, i butikker og drosjer. Også tidligere er han domfelt for tilsvarende lovbrudd, i tillegg til innbrudd.

A-gjenganger
- Han er en vi kjenner veldig godt og har mye vinning på rullebladet. Hos oss er han en såkalt A-gjenganger, det vil si en prioritert gjengangskriminell. Denne gangen begjærer vi ham fengslet på bakgrunn av bevisforspillelsesfaren, ettersom han hadde en medhjelper, sier Eide.

Det er ikke kjent om 44-åringen erkjenner straffskyld etter siktelsen. Han er foreløpig ikke avhørt ennå.Del denne artikkelen på:
Del.icio.us!Google!Live!Facebook!Yahoo!
Sist oppdatert ( Tuesday 01. September 2009 )
 
article thumbnailSolgte eksens BMW

(iOslo.no): Kvinnen (29) mente hun hadde betalt så mye regninger at hun kunne selge samboerens bil.
Les mer

article thumbnailNei til Operasjon Dagsverk

I over 40 år har Operasjon Dagsverk (OD) arrangert OD dagen, der eleverrundt om i Norge samler inn penger til et veldedig formål. Over 120 000elever i den Norske skolen arbeidet...
Les mer

article thumbnailStaff: – Ikke spesielt alvorlig sak

Overgrepene som den såkalte Lommemannen er siktet for, er baresmåtterier, mener Tor Erling Staff. Reaksjonene er sterke påforsvarsadvokatens utspill. Staff bekrefter...
Les mer

Mer..