Glemt passordet?
Forsiden arrow Sport & Spill arrow Nyheter arrow Eks-brannspiller dømt for heroin
Eks-brannspiller dømt for heroin
Skrevet av Administrator   
Thursday 21. August 2008
Image

(iBergen.no): Men den tidligere fotballspilleren slipper fengsel.

Mannen ble første gang tatt i Nygårdsparken i fjor vår idet han kjøpte åtte brukerdoser heroin.

Røykte heroin
Bare sju måneder senere ble han igjen tatt på fersken i den samme parken, denne gangen mens han røykte heroin. I lommene hans ble det også funnet tre gram med hasj.

Men trass i at han var blitt tatt to ganger, oppsøkte eks-brannspilleren igjen parken i januar i år. Da han nok en gang ble pågrepet var han i besittelse av ni gram hasj.

Brannflopp
Mannen, som er i slutten av 40-årene, var i Brann-troppen på 1980-tallet, men gjorde en svak innsats. Ifølge kilder i fotballklubben står han ikke oppført med en eneste obligatorisk kamp, verken i serien eller cupen.

Etter at han la fotballkarrieren på hyllen startet han egen næringsvirksomhet. Da bedriften hans ble oppløst startet narkotikaproblemene, og i 2005 fikk han en betinget fengselsdom for narkotikalovbrudd.

Onsdag fikk han sin andre dom i Bergen tingrett etter å ha tilstått samtlige tiltalepunkt.

Ville ikke ødelegge
Men selv om påtalemyndigheten la ned påstand om at den tidligere fotballspilleren måtte dømmes til ubetinget fengsel i 60 dager, mente retten det var i strengeste laget.

«Tiltalte som har hatt et årelangt problem med misbruk av narkotika, ser nå ut til å ha kommet i mer ordnete forhold. Hensynet til ikke å spolere mulighetene for rehabilitering, taler mot bruk av fengsel.» skriver retten i dommen.

- Det var veldig snilt
Han slapp dermed unna med 57 timer samfunnsstraff, noe han selv var glad for.

- Jeg fikk samfunnsstraff og det var veldig snilt. Mer enn det vil jeg ikke si, for jeg er på jobb nå, sier mannen på telefonen til iBergen.no.



Del denne artikkelen på:
Del.icio.us!Google!Live!Facebook!Yahoo!
Sist oppdatert ( Friday 22. August 2008 )