Glemt passordet?
Forsiden arrow .. arrow Kunde lurte prostituert
Kunde lurte prostituert
Skrevet av Kjetil   
Thursday 22. May 2008
Politibil

Den prostituerte kvinnen gikk til politiet da hun ble lurt av en kunde. Les politiloggen her!

Det var klokken 05.41 torsdag morgen at en 22 år gammel prostituert kvinne gikk til politiet og fortalte at hun var blitt lurt av en kunde for kr. 1000. Det var lite politiet kunne gjøre i sakens anledning, men kvinnen ble bedt om å anmelde forholdet til nærmeste politistasjon.

Kastet flasker på drosjer
Klokken 02.00 i natt ble det meldt om en kvinne som kastet flasker på drosjene som kjørte på Grønland. Politiet kom til stedet, og fant en drosje som hadde fått ødelagt et lys. Mistenkt for dette forholdet er en 36 år gammel kvinne.

To pågrepet
OSLO SENTRUM: Kl. 02.37 pågrep en patrulje fra Grønland politistasjon to to menn på 22 og 19 år - den ene for å ha droppet noe hasj og den andre for å være i besittelse av et kredittkort som ikke var hans. Begge ble med til arresten ved Politihuset.

Ran i Oslo sentrum
OSLO: Kl. 03.09 ble det meldt om tyveri og ran i Oslo sentrum. En person ble ranet av to personer ved Youngstorget - blant annet ble det tatt et dyrt digitalt kamera og en mobiltelefon. Politiet kom til stedet og lette etter gjerningsmennene, men fant ingen. Forholdet er noe uklart, men saken vil bli anmeldt og det finnes vitner til ranet.

Rådyr i Bygdøy Allè
FROGNER: Kl. 03.31 ble det observert et rådyr i Bygdøy Allè som forsvant inn Gimleveien. Det er ved flere anledninger observert rådyr i bykjernen, og publikum oppfordres til å la dyrene være i fred.Del denne artikkelen på:
Del.icio.us!Google!Live!Facebook!Yahoo!
Sist oppdatert ( Thursday 21. August 2008 )