Glemt passordet?
Forsiden arrow .. arrow Eks-brannspiller dømt for heroin
Eks-brannspiller dømt for heroin
Skrevet av Administrator   
Thursday 21. August 2008
Image

(iBergen.no): Men den tidligere fotballspilleren slipper fengsel.

Mannen ble første gang tatt i Nygårdsparken i fjor vår idet han kjøpte åtte brukerdoser heroin.

Røykte heroin
Bare sju måneder senere ble han igjen tatt på fersken i den samme parken, denne gangen mens han røykte heroin. I lommene hans ble det også funnet tre gram med hasj.

Men trass i at han var blitt tatt to ganger, oppsøkte eks-brannspilleren igjen parken i januar i år. Da han nok en gang ble pågrepet var han i besittelse av ni gram hasj.

Brannflopp
Mannen, som er i slutten av 40-årene, var i Brann-troppen på 1980-tallet, men gjorde en svak innsats. Ifølge kilder i fotballklubben står han ikke oppført med en eneste obligatorisk kamp, verken i serien eller cupen.

Etter at han la fotballkarrieren på hyllen startet han egen næringsvirksomhet. Da bedriften hans ble oppløst startet narkotikaproblemene, og i 2005 fikk han en betinget fengselsdom for narkotikalovbrudd.

Onsdag fikk han sin andre dom i Bergen tingrett etter å ha tilstått samtlige tiltalepunkt.

Ville ikke ødelegge
Men selv om påtalemyndigheten la ned påstand om at den tidligere fotballspilleren måtte dømmes til ubetinget fengsel i 60 dager, mente retten det var i strengeste laget.

«Tiltalte som har hatt et årelangt problem med misbruk av narkotika, ser nå ut til å ha kommet i mer ordnete forhold. Hensynet til ikke å spolere mulighetene for rehabilitering, taler mot bruk av fengsel.» skriver retten i dommen.

- Det var veldig snilt
Han slapp dermed unna med 57 timer samfunnsstraff, noe han selv var glad for.

- Jeg fikk samfunnsstraff og det var veldig snilt. Mer enn det vil jeg ikke si, for jeg er på jobb nå, sier mannen på telefonen til iBergen.no.Del denne artikkelen på:
Del.icio.us!Google!Live!Facebook!Yahoo!
Sist oppdatert ( Friday 22. August 2008 )