Glemt passordet?
Forsiden arrow Norge arrow Artikler
Solgte eksens BMW
Skrevet av Kjetil   
Tuesday 08. April 2008
BMW

(iOslo.no): Kvinnen (29) mente hun hadde betalt så mye regninger at hun kunne selge samboerens bil.

Sist oppdatert ( Thursday 21. August 2008 )
Les mer...
 
Nei til Operasjon Dagsverk
Skrevet av Kjetil   
Monday 21. January 2008

I over 40 år har Operasjon Dagsverk (OD) arrangert OD dagen, der eleverrundt om i Norge samler inn penger til et veldedig formål. Over 120 000elever i den Norske skolen arbeidet på OD dagen i år den 25. oktober.

Operasjon Dagsverk

De fleste skolene i Oslo området jobbet inn penger på OD dagen. Pengeneskulle i år gå til Utviklingsfondets prosjekt i Sør-Amerika, men på Oslos største ungdomsskole, Engebråten, ble det valgt at man i år ikkeskulle jobbe på OD dagen.

Sist oppdatert ( Monday 15. December 2008 )
Les mer...
 
Staff: – Ikke spesielt alvorlig sak
Skrevet av Kjetil   
Monday 21. January 2008

Overgrepene som den såkalte Lommemannen er siktet for, er baresmåtterier, mener Tor Erling Staff. Reaksjonene er sterke påforsvarsadvokatens utspill.

Image

Staff bekrefter overfor Aftenposten.noat han har tatt på seg jobben med å forsvare Lommemannen. Til avisensier han at overgrepene siktelsen mot den 55 år gamle bergensmannen erbasert på, ikke er spesielt alvorlige.

– Det er altså noetukling og seksuelle handlinger med gutter som er for unge, men det erjo ikke all verden, sa Staff til frammøtt presse etter at han haddesnakket med klienten sin. Og fortsatte:

 

Sist oppdatert ( Thursday 21. August 2008 )
Les mer...