Glemt passordet?
Forsiden arrow Norge arrow Nyheter arrow Tjener millioner på ulovlige spilleautomater
Tjener millioner på ulovlige spilleautomater
Skrevet av Kjetil   
Monday 07. April 2008

spille automater
Det har dukket opp ulovlige spillehaller i Oslo med millionomsetning.

Huseiernes Landsforbunds blad Hus & Bolig har avslørt en ulovlig spillebule midt i en bygård på vestkanten i Oslo. Bygården har forretninger på gateplan og leiligheter oppover i etasjene.

«Via en baktrapp kommer vi opp til leiligheten som ligger på øverste plan. Nøkkelen har vi fått låne på en kafé i nærheten», skriver bladet. Langs veggen står det åtte automater hvor man kan putte på pengesedler. Et rom innenfor inneholder de råeste automatene.

 

- Hit kommer folk fra alle samfunnslag. Det er i det innerste rommet det virkelig store spillet foregår. Automaten som tar tusenlapper, skal ha en omsetning opp mot flere millioner kroner i uken. Det forteller noe om potensialet – hvorfor noen tør drive slike ulovlige spillsteder, sier en av kundene til VG.

Han sier han kjenner til mange slike steder i Oslo, og har selv besøkt tre av dem – det ene i tilknytning til et butikklokale og det tredje i kjelleren på en bensinstasjon.

Spillstedene er åpne døgnet rundt.

- Dette er en type ulovlig aktivitet vi fryktet skulle dukke opp etter at spilleautomatforbudet ble innført 1. juli, sier informasjonssjef Rune Timberlid i Lotteritilsynet.

Kulturminister Trond Giske sier det ikke er forbudt å eie automater, men at det er ulovlig å spille på dem eller å ha dem i operativ drift. Han sier spillebulene som nå er avslørt, er ulovlige, og at dette er en politisak.
Del denne artikkelen på:
Del.icio.us!Google!Live!Facebook!Yahoo!
Sist oppdatert ( Tuesday 01. September 2009 )
 
article thumbnailSolgte eksens BMW

(iOslo.no): Kvinnen (29) mente hun hadde betalt så mye regninger at hun kunne selge samboerens bil.
Les mer

article thumbnailNei til Operasjon Dagsverk

I over 40 år har Operasjon Dagsverk (OD) arrangert OD dagen, der eleverrundt om i Norge samler inn penger til et veldedig formål. Over 120 000elever i den Norske skolen arbeidet...
Les mer

article thumbnailStaff: – Ikke spesielt alvorlig sak

Overgrepene som den såkalte Lommemannen er siktet for, er baresmåtterier, mener Tor Erling Staff. Reaksjonene er sterke påforsvarsadvokatens utspill. Staff bekrefter...
Les mer

Mer..