Glemt passordet?
Forsiden arrow Norge arrow Stjal politibil foran politimann
Stjal politibil foran politimann
Skrevet av Administrator   
Monday 13. July 2009

(VG Nett): Politimannen rykket ut til en utforkjøring. Sjåføren takket for hjelpen ved å stikke av gårde i den sivile politibilen foran nesen på betjenten.

Det var ved 04.30-tiden i natt den svært utakknemlige forulykkede sjåføren slo til. Mannen hadde kjørt utfor veien på Løten i Hedmark, som ligger mellom Hamar og Elverum. En politimann i sivil politibil rykket ut og kom først til stedet. Men sjåføren ville åpenbart heller ha en ny bil enn hjelp.

- Da politimannen gikk ut av bilen og bort til mannen, hoppet han inn i bilen og kjørt av gårde, rett foran nesen på ham, sier operasjonsleder i Hedmark politidistrikt, Geir Rygg, til VG Nett.

- Øvre sjikt av frekkhet
Siden har man uten hell prøvd å finne politibilen og mannen. Bilen, en hvit, eldre Transporter, har registreringsnummer JC94204, med grønne skilter. Folk som ser den bes melde fra til politiet.

- Selv om vi er en stor bedrift, trenger vi alle bilene våre, sier Rygg, som mener det noe spektakulære biltyveriet forsvarer en plass høyt oppe på frekkhetsskalaen.

- Når du kjører ut av veien, og folk, enten det er politi eller sivile, kommer og sjekker om du trenger hjelp, og du svarer med å stjele bilen deres - ja da snakker vi frekkhet helt i øvre sjikt, sier operasjonslederen.Del denne artikkelen på:
Del.icio.us!Google!Live!Facebook!Yahoo!

Les også

 
article thumbnailSolgte eksens BMW

(iOslo.no): Kvinnen (29) mente hun hadde betalt så mye regninger at hun kunne selge samboerens bil.
Les mer

article thumbnailNei til Operasjon Dagsverk

I over 40 år har Operasjon Dagsverk (OD) arrangert OD dagen, der eleverrundt om i Norge samler inn penger til et veldedig formål. Over 120 000elever i den Norske skolen arbeidet...
Les mer

article thumbnailStaff: – Ikke spesielt alvorlig sak

Overgrepene som den såkalte Lommemannen er siktet for, er baresmåtterier, mener Tor Erling Staff. Reaksjonene er sterke påforsvarsadvokatens utspill. Staff bekrefter...
Les mer

Mer..