Glemt passordet?
Forsiden arrow Norge arrow Råner ødela flyplass
Råner ødela flyplass
Skrevet av Administrator   
Monday 20. October 2008

(VG Nett): 18-åringens råning satte bokstavelig talt spor på flystripa på Tynset.

Ifølge Hamar Arbeiderblad var 18-åringens bilbravader så voldsomme at flyplassen fikk store skader.

- Bilen hadde burnet og sladdet noe voldsomt på flystripa. Så voldsomme var skadene, at politiet sier at de er glad ingen fly har forsøkt å lande der. Det kunne i så fall ført til store skader på flyet, skriver avisen.

Politiet fikk melding om den noe utagerende råningen torsdag formiddag. Da fant de gjerningsbilen stående like ved flyplassen.

Råneren skal være en 18 år gammel mann fra Alvdal. Ifølge Hamar Arbeiderblad kan 18-åringen - kanskje ikke veldig overraskende - vente seg et oppgjør med rettsvesenet.

Dette er andre gang på kort tid at rånere stikker kjepper i hjulene for luftfarten i Norge. VG Nett skrev nylig en Widerøe-pilot som måtte gi opp planen om å føre morgenflyet fra Sandane lufthavn i Sogn og Fjordane. Årsak: En litt ivrig råner råner som lagde bråk hele natten.Del denne artikkelen på:
Del.icio.us!Google!Live!Facebook!Yahoo!

Les også

 
article thumbnailSolgte eksens BMW

(iOslo.no): Kvinnen (29) mente hun hadde betalt så mye regninger at hun kunne selge samboerens bil.
Les mer

article thumbnailNei til Operasjon Dagsverk

I over 40 år har Operasjon Dagsverk (OD) arrangert OD dagen, der eleverrundt om i Norge samler inn penger til et veldedig formål. Over 120 000elever i den Norske skolen arbeidet...
Les mer

article thumbnailStaff: – Ikke spesielt alvorlig sak

Overgrepene som den såkalte Lommemannen er siktet for, er baresmåtterier, mener Tor Erling Staff. Reaksjonene er sterke påforsvarsadvokatens utspill. Staff bekrefter...
Les mer

Mer..