Glemt passordet?
Forsiden arrow .. arrow Disney-stjerne saksøkt for 144 millioner
Disney-stjerne saksøkt for 144 millioner
Skrevet av Administrator   
Thursday 14. August 2008
Vanessa Hudgens

(E24.no): Vanessa Hudgens, eller Gabriella Montez i «High School Musical», har ingen grunn til å smile om dagen.

Skuespiller og sanger er saksøkt for avtalebrudd, skriver Reuters.

Produsenten som saksøker Hudgens, Johnny Vieira, hevder han og Hudgens hadde en avtale om deling av stjernens inntekter siden Vieira skal ha hjulpet Hudgens med å oppnå sin stjernestatus.

Søksmålet lyder på svimlende 144 millioner kroner.

Søksmålet omfatter også 19-åringens far, Greg Hudgens, og hennes plateselskap, Hollywood Records.

Vieira, som arbeider med å oppdage og utvikle stjerner hevder han og Hudgens inngikk en avtale i 2005 om deling av hennes fremtidige inntekter, royalties og reklameinntekter.

Avtalen skal ha blitt godkjent av en domstol.

Dumpet
Men Vieira hevder at han ble dumpet fra Hudgens team da hun fikk rollen i Disneys «High School Musical».

Ifølge søksmålet skal Vieira og Hudgens team i etterkant ha inngått en avtale om å betale Vieira en prosentandel av Hudgens tre første album hos Hollywood Records, men ifølge Vieira skal Hudgens team, med hennes far i spissen, ha gjort alt for å minimere produsentens andel av kaken.

Vieira skal ha motatt en del av inntektene fra Hudgens første album og noe av hennes reklameinntekter i starten av 2007, men siden skal alle betalinger til Vieira ha opphørt.

Hudgens PR-rådgiver svarte ikke på Reuters henvendelser. En talsmann for Disney sa til nyhetsbyrået at selskapet foreløpig ikke har fått tid til å ta stilling til søksmålet.

Har vært i media før
Det er ikke første gang Hudgens havner i medias søkelys. Kun uker etter lanseringen av «High School Musical 2» ble det funnet nakenbilder av Hudgens på Internett.

Hudgens beklaget det hele og fikk støtte av Disney. Hennes andre soloalbum «Identified», som kom ut sist måned, havnet på 23. plass på hit-listene. Albumet solgte beskjedne 22.000 den første uken.

Vanessa Hudgens
Del denne artikkelen på:
Del.icio.us!Google!Live!Facebook!Yahoo!
Sist oppdatert ( Thursday 21. August 2008 )