Glemt passordet?
Forsiden arrow Verden arrow Id-tyvenes Bonnie og Clyde tilstår
Id-tyvenes Bonnie og Clyde tilstår
Skrevet av support   
Wednesday 04. June 2008
Id-tyvenes Bonnie og Clyde

(Dagbladet.no): Jorda rundt med stjålne midler.

De dro til Paris, London og Hawaii. Han tok bilde av henne med et sjampanjeglass i et luksuriøst boblebad. De tok bilder av seg selv mens de red på stranda.

Edward Anderton (25) og Jocelyn Kirsch (22) levde et ekstravagant liv. På stjålne midler.

Men i november i fjor var det slutt: Id-tyvenes «Bonnie og Clyde» arrestert.

Og nå har Edward innrømmet alt, melder nyhetsbyrået AP.

Med sine egne foreldre i rettssalen innrømmet han identitetstyveriene som han risikerer å bli dømt til fem år i fengsel for.

Det er forventet at kjæresten Jocelyn vil gjøre det samme torsdag.

Etter at de to ble tatt, offentliggjorde politiet en lang rekke av parets feriebilder. Bildene viser at de to levde et liv som de vanskelig kan ha finansiert med lovlige inntekter.

Paret er tiltalt for å ha svindlet til seg mer enn 590 000 kroner. De er også tiltalt for å forsøkt å svindle til seg 620 000 kroner.

Økonomiutdannede Edward Anderton hadde en årsinntekt på omtrent 300 000 kroner i året, mens Jocelyn Kirsch har jobbet på Starbucks i Napa i California mens hun har ventet på rettssaken.

I forrige uke ble hun også mistenkt for å ha stjålet et kredittkort av en kollega. Hun skal ha brukt kortet på en Target-butikk, der hun ble filmet av et overvåkningskamera.

Hun er nå satt i husarrest av retten.

Politiet mener de to stort sett har brukt andre og mer raffinerte metoder enn å stjele kollegaenes bankkort.

- De skapte lag av transaksjoner for å forsøke å distansere seg fra svindelaktivitetene, sa aktor Louis Lappen i retten.

- De var to unge mennesker som fikk mange gaver i livet, sier etterforsker Terry Sweeney, som henviste til at foreldrene blant annet betalte privatskoler og utdanning, ifølge AP.

Kirsch' foreldre er plastiske kirurger og Andertons far er utdannet fysiker. Kirsch studerte internasjonale studier og hadde ambisjoner om en internasjonal karriere.

- De gjorde andre mennesker til ofre, har Sweeney sagt om paret.

TATT: Paret ble arrestert i november i fjor.

Foto: AP/Scanpix
Del denne artikkelen på:
Del.icio.us!Google!Live!Facebook!Yahoo!

Les også

Sist oppdatert ( Tuesday 01. September 2009 )
 
article thumbnailStjal 1,1 millioner skruer

Det er mye rart som skjer på amerikanske arbeidsplasser. Her er noe av det verste.   Det stadige jaget etter store og ferske nyheter gjør at mange små...
Les mer