Glemt passordet?
Forsiden arrow Norge arrow Kjørte av gårde med politimann på panseret
Kjørte av gårde med politimann på panseret
Skrevet av support   
Monday 02. June 2008
(VG Nett) <b>Da mannen (25) fikk beskjed av politet om å stoppe bilen, kjørte han i stedet rett på politimannen - som ble hengende fast på panseret.</b>
Episoden utspilte seg i Mandal like etter klokka to natt til søndag, der politiets fotpatrulje plutselig ble oppmerksom på en bil som kom kjørende ulovlig inn i gågata i sentrum, skriver Mandals-avisa Lindesnes.

Den ene politimannen gjorde da tegn til føreren om at han skulle stanse bilen. Men mannen bak rattet hadde andre planer.

- Bilføreren bare ruste motoren og kjørte videre, med min kollega liggende på panseret. Han prøvde å knuse ruta med ei kølle, men da bråbremset til slutt bilen og begynte og rygge slik at han datt av. Utrolig nok kom han ikke til skade, men det er en utrolig stygg og alvorlig sak sett fra vår side, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt til avisen.

Bilføreren stakk deretter av fra stedet.

Politistasjonssjef Bjart Gabrielsen er rystet over hendelsen.

- Dette er blant det mest alvorlige som har skjedd på mange år. Det var en ekstremt farlig situasjon, og det er ikke lett å si hva som rører seg i hodet på en person som gjør noe slikt. At alt gikk godt er et under, forteller Gabrielsen.

Politimannen som klamret seg fast på panseret fikk imidlertid merket seg utseendet på bilisten, og politiet jakter nå på en navngitt 25-åring fra Mandels-distriktet. Det skal også ha vært en passasjer i bilen, men vedkommendes identitet er ukjent for politiet.

Bilføreren kan trolig vente seg en kraftig reaksjon dersom han blir pågrepet, skriver Lindesnes. Mandals-politiet oppfordrer eventuelle vitner som så opptrinnet til å ta kontakt.Del denne artikkelen på:
Del.icio.us!Google!Live!Facebook!Yahoo!

Les også

Sist oppdatert ( Tuesday 01. September 2009 )
 
article thumbnailSolgte eksens BMW

(iOslo.no): Kvinnen (29) mente hun hadde betalt så mye regninger at hun kunne selge samboerens bil.
Les mer

article thumbnailNei til Operasjon Dagsverk

I over 40 år har Operasjon Dagsverk (OD) arrangert OD dagen, der eleverrundt om i Norge samler inn penger til et veldedig formål. Over 120 000elever i den Norske skolen arbeidet...
Les mer

article thumbnailStaff: – Ikke spesielt alvorlig sak

Overgrepene som den såkalte Lommemannen er siktet for, er baresmåtterier, mener Tor Erling Staff. Reaksjonene er sterke påforsvarsadvokatens utspill. Staff bekrefter...
Les mer

Mer..