Glemt passordet?
Forsiden arrow Krig & Fred arrow - Israel vil snart forsvinne
- Israel vil snart forsvinne
Skrevet av support   
Monday 02. June 2008
Mahmoud Ahmadinejad

(Dagbladet.no): Den iranske presidenten snakket til en forsamling i forbindelse med 19-årsdagen for ayatolla Ruhollah Khomeinis død. Der gjentok han uttalelsene om at Israels dager snart er talte, slik han gjorde det i blant annet 2006.

- Det sionistiske regimet, som har 60 år med plyndring, aggresjon og kriminalitet på samvittigheten har begynt å nærme seg enden. Snart vil Israel forsvinne fra geografien, sa Irans president til forsamlingen, ifølge nyhetsbyrået IOL.

Ahmadinejad langet også ut mot USA. Den kontroversielle iranske presidenten fortalte forsamlingen at ødeleggelsen av landets satanistiske makter allerede hadde startet.

- Om alle de islamske landene forener seg, vil alle de satanistiske maktene snart forsvinne, sa Ahmadinejad.

Uttalelsene kommer kort tid etter Ahmadinejad annonserte at arbeidet med å installere 6000 nye atom-sentrifuger hadde startet.

Eksperter på kjernefysiske våpen sier at Iran vil trenge om lag 1500 sentrifuger for å få nok anriket uran til et atomstridshode.

Samtidig uttalte Mohamed ElBaradei, sjef i det internasjonale atomenergibyrået (IAEA) at er på tide at Iran kommer med en offentliggjøring av sine atomkraftverkplaner.

IAEA har brukt fem år på å få Irans atomambisjoner verifisert, og Baradei mener tida snart renner ut for det muslimske landet.

- Det avhenger primært at Iran viser den nødvendige åpenheten, og tilbyr full offentliggjøring, sier ElBaradei ifølge Khaleej Times.Del denne artikkelen på:
Del.icio.us!Google!Live!Facebook!Yahoo!
Sist oppdatert ( Tuesday 01. September 2009 )