Glemt passordet?
Forsiden arrow Teknologi arrow Stopp bandittene med sjokk-mp3
Stopp bandittene med sjokk-mp3
Skrevet av Kjetil   
Tuesday 15. January 2008

stungun og mp3 spiller

Nyvinningen ble presentert for et forundret publikum på den årlige Consumer Electronics Show i Las Vegas denne uken, ifølge Ananova.

Sjokkeren har allerede fått tilnavnet iTaser, og det Arizona-baserte selskapet har stor tro på at den nå vil revolusjonere markedet.

Den er spesielt rettet mot kvinner, med feminint design i rosa eller leopardmønster. En talsmann for Taser uttalte på messen at dingsen ville tiltale kvinner som gjerne vil ha med seg et våpen på joggetur, men velger en iPod istedet.

- Mange kvinner føler seg ikke komfortable med å gå inn i en våpenforhandler og kjøpe en elektrosjokkpistol. Så nå har vi tilknyttet oss andre forhandlere, deriblant mobiltelefonbutikker der de har begynt å utstille dem ved siden av telefonene, sa han ifølge Ananova.

Grunnlegger av firmaet, Rick Smith, påpekte at personlig beskyttelse kan både være moteriktig og funksjonelt. En elektrosjokk-pistol fører strøm på inntil 50.000 volt, ifølge produsenten.

Taser, som går under mottoet «Changing the world and protecting lives», har allerede solgt 160.000 elektrosjokk-pistoler til private i USA.

Den er foreløpig ikke å finne i norske butikkhyller, men kan kjøpes på nettet for i underkant av 73 dollar.
Del denne artikkelen på:
Del.icio.us!Google!Live!Facebook!Yahoo!
Sist oppdatert ( Sunday 07. September 2008 )
 
article thumbnailAlle nordmenn skal overvåkes

Det er slikt de driver med i totalitære regimer som Kina eller Iran. Eller for den saks i USA, der The Patriot Act undergraver elementære borgerrettigheter systematisk i den...
Les mer

Mer..