Glemt passordet?
Forsiden arrow .. arrow Øltørst Lehmann satt ut av laget
Øltørst Lehmann satt ut av laget
Skrevet av Administrator   
Tuesday 22. September 2009
Jens Lehmann

(Aftenposten.no): Dukket opp i Lederhosen på Oktoberfest.

Bare timer etter at Jens Lehmann nærmest hadde donert Köln et mål da han sto i mål for sin nye klubb Stuttgart, ble han observert øldrikkende i Lederhosen på den legendariske Oktoberfest i München, melder den tyske avisen Die Welt.

Det likte ikke klubbens ledelse.

Uten lov
Jens Lehmann hadde ikke klarert ølfestivalbesøket med sine overordnede. Da vanket det selvfølgelig refs. Den tidligere Arsenal-keeperen, som blir 40 år om syv uker, er satt ut av laget til cupkampen mot Lübeck i morgen.

Om det blir med denne ene kampen er ikke avgjort.

- Torsdag skal jeg snakke med Jens Lehmann om denne saken. Så får vi se videre, sier Stuttgarts trener Markus Babbel til Spiegel.

Veldedighet
Lehmann forsvarer seg med at det hele handlet om et veldedighetsarrangement.

- Det hadde vært planlagt i lang tid, men det var ikke klarert med klubben. Jeg godtar selvfølgelig straffen som klubben har ilagt meg, sier Lehmann.

Det var selvfølgelig vanskeligere for klubbens ledelse å godta Lehmanns glede over godt øl bare timer etter at han gjort en skikkelig brøler på fotballbanen. Han ruste ut i feltet, men tapte kontroll over ballen til Kölns Willy Sanou som satte den i et tomt mål. Köln vant kampen mot Lehmanns klubb Stuttgart 2-0.Del denne artikkelen på:
Del.icio.us!Google!Live!Facebook!Yahoo!

Les også

Sist oppdatert ( Tuesday 22. September 2009 )