Glemt passordet?
Forsiden arrow .. arrow Solgte hasj i rettspause
Solgte hasj i rettspause
Skrevet av Administrator   
Thursday 27. August 2009

(Aftenposten.no): På morgenen møtte 21-åringen som tiltalt i en straffesak i Oslo tingrett. I lunsjpausen dro han til Grønland for å selge hasj. Deretter kom han tilbake til retten.

Selv hovedforhandlingene i en pågående rettssak var ikke nok til å holde 21-åringen på den riktige siden av loven. Da Oslo tingrett tok lunsjpause under rettssaken mot 21-åringen i mars, dro han rett til Grønland for å selge hasj til fem personer.

Med politispanere som vitne tok mannen opp en hasjklump fra underlivet og delte den for å selge videre. Han og en venn, som også var tiltalt i den pågående saken i mars, ble pågrepet og satt i arresten. Det ble funnet 3,5 gram hasj i mannens underbukse. De to ble løslatt da det ble klart at de skulle tilbake til retten. Det hører med til historien at et av tiltalepunktene mot 21-åringen i saken fra mars gjaldt oppbevaring av hasj.

Da mannen igjen møtte i Oslo tingrett nylig, forklarte han at han ville roe seg ned med litt hasj, og dro til Grønland for å kjøpe stoffet. Han avviste at han selv hadde solgt hasj. Retten valgte å ikke tro på dette da 21-åringen også hadde med seg en digital vekt til Grønland.

Retten legger i skjerpende retning til at mannen er dømt for lignende og andre forhold tidligere, og at det straffbare forholdet fant sted i en rettspause. Nå er han dømt til fengsel i 14 dager. I tillegg må han tåle inndragning av 300 kroner og en digital vekt.Del denne artikkelen på:
Del.icio.us!Google!Live!Facebook!Yahoo!