Glemt passordet?
Forsiden arrow .. arrow Stjal politibil foran politimann
Stjal politibil foran politimann
Skrevet av Administrator   
Monday 13. July 2009

(VG Nett): Politimannen rykket ut til en utforkjøring. Sjåføren takket for hjelpen ved å stikke av gårde i den sivile politibilen foran nesen på betjenten.

Det var ved 04.30-tiden i natt den svært utakknemlige forulykkede sjåføren slo til. Mannen hadde kjørt utfor veien på Løten i Hedmark, som ligger mellom Hamar og Elverum. En politimann i sivil politibil rykket ut og kom først til stedet. Men sjåføren ville åpenbart heller ha en ny bil enn hjelp.

- Da politimannen gikk ut av bilen og bort til mannen, hoppet han inn i bilen og kjørt av gårde, rett foran nesen på ham, sier operasjonsleder i Hedmark politidistrikt, Geir Rygg, til VG Nett.

- Øvre sjikt av frekkhet
Siden har man uten hell prøvd å finne politibilen og mannen. Bilen, en hvit, eldre Transporter, har registreringsnummer JC94204, med grønne skilter. Folk som ser den bes melde fra til politiet.

- Selv om vi er en stor bedrift, trenger vi alle bilene våre, sier Rygg, som mener det noe spektakulære biltyveriet forsvarer en plass høyt oppe på frekkhetsskalaen.

- Når du kjører ut av veien, og folk, enten det er politi eller sivile, kommer og sjekker om du trenger hjelp, og du svarer med å stjele bilen deres - ja da snakker vi frekkhet helt i øvre sjikt, sier operasjonslederen.Del denne artikkelen på:
Del.icio.us!Google!Live!Facebook!Yahoo!

Les også