Glemt passordet?
Forsiden arrow .. arrow Ari i nattklubb-bråk
Ari i nattklubb-bråk
Skrevet av Administrator   
Friday 23. January 2009
Ari Behn

(Side2.no): Prinsessegemalen i håndgemeng på kjendisfest i Oslo.

Både Ari Behn og hans gode venn Per Heimly ble slengt i bakken på en kjendisfest i Oslo natt til fredag.

Torsdag hyllet motemagasinet Costume motenorge med en storslått kjendisfest og prisutdeling i Posthallen i Oslo.

Spiste middag med Hank von Helvete
Norges mest omtalte kjendis om dagen, Ari Behn, var til stede sammen Per Heimly og sin bror Espen Bjørshol Solberg.

Tidligere på kvelden hadde han spist middag sammen med Hans Erik Dyvik Husby, som de fleste kjenner som Turbonegers frontfigur Hank von Helvete, på restauranten Annen Etage. Ari hadde tidligere på dagen vært gjest hos ham i P4.

Kjendisenes mingleplass
Like etter midnatt dro de videre til den populære kjendisnattklubben Barbeint på Solli plass.

Torsdag kveld var nattklubben smekkfull av kjendiser. Blant dem som var innom var Sølje Bergman, Madcon, Aksel Hennie, Jan Frederik Karlsen, Marthe Krogh, Tone Lise Skagefoss, Charlotte Spetalen og Kjell Nordstrøm.

Ari og følget hygget seg sammen med venner, og han snakket blant annet med Marianne Aulie. Senere på kvelden ble imidlertid hyggen avbrutt av at Aune Sand kom bort til bordet der Ari Behn og hans vennegjeng satt, og begynte å dytte på Per Heimly.

Ble dyttet over ende
Til å begynne med så det ut som spøk, men så kom Ari Behn sin svirebror til unnsetning. Dette resulterte i tumulter der både Ari Behn og Per Heimly gikk over ende.

Ari Behn trakk seg raskt unna, og satte seg ned med sine venner igjen. Marianne Aulie prøvde sammen med sin livvakt å roe gemyttene, men til slutt var det nattklubbens vakter som profesjonelt fikk roet situasjonen.

Via sin pressetalskvinne Inez Andersson sier Ari Behn til Side2 fredag at han hadde en hyggelig kveld med gode venner, og at han ut over det ikke ønsker å kommentere hva som skjedde på Barbeint.

Aune Sand og hans følge ble bedt om å roe seg ned utenfor utestedet. Så fortsatte de festen på Barbeint.

Side2 har også vært i kontakt med en ordknapp Per Heimly fredag formiddag. Han hadde følgende å si om nattens håndgemeng med Aune Sand og Marianne Aulie.

- Jeg vil ikke si annet enn at jeg hadde en hyggelig kveld på byen, og at jeg ser på oppførselen deres som en smule komisk. Jeg føler de må beskyttes mot seg selv, stakkars, sier Heimly til Side2.

Det har ikke lykkes Side2 å få en kommentar fra Marianne Aulie eller Aune Sand fredag.

Flere av gjestene som var til stede på Barbeint tok bilder av opptrinnet.

Rasende etter Se og Hør-oppslag
Tidligere denne uken slo ukebladet Se og Hør stort opp bildene fra Ari Behn og vennene Fredrik Skavlan og «Skavlan»-produsent Charlo Halvorsens tur på byen i Stockholm etter Aris besøk på svensk TV .

Bildene viser en stor feststemt gjeng, og Ari Behn som kysser en venns kone farvel for kvelden, et kyss på hvert kinn. Reportasjen er også ledsaget av et intervju med kvinnen og hennes mann som er gode venner av Behn.

Tittelen på forsiden er imidlertid «Hvorfor gjør du dette, Ari?», som henspiller på Haaves kommentar, men den kan misforstås og linkes til bildene.

Saken har skapt store reaksjoner denne uken.

- Dette er svinsk, sa Ari Behn til VG onsdag om oppslaget.

Torsdag utdypet han kritikken, og sa til VG at det ikke var tvil om hvilket inntrykk Se og Hør forsøkte å gi med sin forside.

- Det kan ikke være i tvil om at det er det de sikter til, sa Ari Behn til avisen på spørsmål om han mente Se og Hør siktet til utroskap.

Torsdag hadde Behn ennå ikke bestemt seg for om han ville klage forsiden til Se og Hør inn for Pressens faglige utvalg, opplyste hans talskvinne Inez Andersson til Side2.Del denne artikkelen på:
Del.icio.us!Google!Live!Facebook!Yahoo!

Les også

Sist oppdatert ( Friday 23. January 2009 )