Glemt passordet?
Forsiden arrow .. arrow Fikk dealeren til å gråte
Fikk dealeren til å gråte
Skrevet av Administrator   
Wednesday 24. September 2008
Phil Hellmuth WSOP 2007

(Nettavisen.no): Det er en grunn til at Phil Hellmuth er verdensmester og upopulær.

OBS! Artikkelen inneholder spoilere!

Under det pågående World Series of Poker Europe i London mistet stjernespilleren Phil Hellmuth besinnelsen.

Etter en periode med dårlige kort og en stadig minskende sjetongstakk, klagde Hellmuth høylydt over dealeren som tildelte ham disse kortene.

Truet med tidsstraff
Amerikaneren insisterte på at turneringslederen skulle lære dealerne hvordan jobben skulle gjøres i henhold til «korrekt prosedyre».

Oppførselen hans førte rett og slett til at dealeren ved hans bord begynte å gråte, skriver Pokernews. Turneringslederen forklarte at dealeren hadde jobbet i 14 timer og at det ikke var hennes feil.

Hellmuth ble dessuten truet med tidsstraff i £2500-turneringen i pokerdisiplinen HORSE.

Den trusselen ble det ikke nødvendig å gjøre om til handling, ettersom Phil Hellmuth røk ut litt senere.

Røk ut
I en hånd med Sherkhan Farnood valgte sistnevnte å høyne potten med 30 sekunder igjen på klokka, og en svært sinna Hellmuth glemte at man spilte limit og annonserte at han gikk all-in. Farnood gikk med på å høyne, slik at Hellmuth faktisk endte med å satse alle sjetongene.

Hellmuth hadde et ess og en konge på hånden, mens Farnood satt med et treerpar. En treer på river gjorde at kongen på floppen ikke spilte noen rolle - Hellmuth endte på 12. plass.

Det ga ham drøyt 60.000 kroner i pengepremie.

Ivey fortsatt med
Det er nå 11 spillere igjen i kampen om VM-armbåndet, inkludert stjerner som Phil Ivey, Jeff Lisandro og Howard Lederer. Vinneren får nærmere 800.000 kroner.

Turneringen er en slags oppvarming til hovedturneringen, £10.000 No Limit Hold'em. Dette er den samme turneringen som Annette Obrestad sensasjonelt vant i fjor, da hun som 18-åring ble tidenes yngste verdensmester i poker.Del denne artikkelen på:
Del.icio.us!Google!Live!Facebook!Yahoo!
Sist oppdatert ( Tuesday 01. September 2009 )