Glemt passordet?
Forsiden arrow Norge arrow I fengsel for suppe-vold
I fengsel for suppe-vold
Skrevet av Administrator   
Tuesday 15. January 2008

Image

Kvinnelig pasient (33) angrep sykepleier på Ullevål på grunn av feil type suppe. Den 8. august i fjor var 33-åringen innlagt på Ullevål sykehus. Utpå natten ville hun gjerne ha litt suppe, og kalte på en kvinnelig pleieassistent, som hentet suppe til pasienten. Men det var ikke godt nok.

- Rasistisk
Kvinnen ble nemlig svært oppbrakt over at pleieassistenten ikke hadde spurt henne om hvilken type suppe hun ville ha. Hun kalte deretter pleieassistenten for rasistisk.

Pleieassistenten helte deretter ut suppen, og gikk for å lage ny. Men hun kom aldri så langt, for innen hun hadde rukket å lage ny suppe hørte hun det smalt i en dør i korridoren. Da hun gikk ut for å se hva som skjedde, ble hun angrepet av 33-åringen.

Den kvinnelige pasienten slo deretter pleieassistenten med både flat og knyttet hånd. Dette førte til at den fornærmede fikk både brist i kjeven og brudd i en tann. Så ille er bruddet at pleieassistenten nå snakker på en annen måte enn tidligere.

Fire måneder
Hun fikk imidlertid avverget ytterligere slag og varslet to andre ansatte.

Angrepet ga også pleieassistenten så store psykiske plager at både hun og de andre ansatte måtte gå to og to på nattevakt.

Pasienten ble fredag dømt til fire måneders fengsel for legemsbeskadigelse under særdeles skjerpende omstendigheter. Oslo Tingrett mener at pasienten handlet fullstendig uprovosert, og finner det at den fornærmede var helsearbeider som befant seg alene i korridoren, som skjerpende.

I tillegg til fengselsstraffen må 33-åringen betale en oppreisning til den fornærmede på 10.000, samt saksomkostninger.
Del denne artikkelen på:
Del.icio.us!Google!Live!Facebook!Yahoo!

Les også

Sist oppdatert ( Thursday 17. January 2008 )
 
article thumbnailSolgte eksens BMW

(iOslo.no): Kvinnen (29) mente hun hadde betalt så mye regninger at hun kunne selge samboerens bil.
Les mer

article thumbnailNei til Operasjon Dagsverk

I over 40 år har Operasjon Dagsverk (OD) arrangert OD dagen, der eleverrundt om i Norge samler inn penger til et veldedig formål. Over 120 000elever i den Norske skolen arbeidet...
Les mer

article thumbnailStaff: – Ikke spesielt alvorlig sak

Overgrepene som den såkalte Lommemannen er siktet for, er baresmåtterier, mener Tor Erling Staff. Reaksjonene er sterke påforsvarsadvokatens utspill. Staff bekrefter...
Les mer

Mer..